De prijzen die wij hanteren voor de verhuur van onze popcornmachines!

Huurprijs per dag: €75,-
Huurprijs per dag met kar: €144,-

Grondstoffen

voor 100 porties popcorn: €15,-
voor 1000 porties popcorn: €135,-

Indien u bij ons de grondstof afneemt leveren wij er tevens voldoende zonnebloemolie bij. De grondstoffen bestaan uit naar keuze zoete of zoute popcorn en natuurlijk de leuke popcornzakjes. Heeft u andere wensen, dan verzoeken wij u contact op te nemen via dit formulier.

Meer funfood en andere leuke apparatuur nodig?

Authentieke (italiaanse) ijskar: €129,-
Suikerspinmachine: €75,-

Onze prijzen zijn exclusief btw, tenzij anders vermeldt.

Zoete of zoute popcorn?

Qua prijs maakt het bij ons niet uit of u zoete of zoute popcorn wilt. Hou er rekening mee dat onder volwassen personen de voorkeur meestal uitgaat naar zoute popcorn. Kinderen hebben vaak een voorkeur voor zoete popcorn.

Popcorn online bestellen?

Het is nu ook mogelijk de popcorn online te bestellen in de webshop van 12popcorn.nl!

Vervoer van de popcornmachine?

Tegen een voordelig tarief leveren wij de popcornmachine voor uw deur af. Deze kosten worden berekend over de totale afstand die wij moeten afleggen als wij de popcornmachine ergens afleveren. Voor veel locaties hebben wij gunstige tarieven. Tarieven m.b.t. aflevering »

Wilt u een popcornmachine voor een langere periode huren? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons. Zeker als u een popcornmachine voor enkele maanden nodig heeft, kunnen wij een zeer voordelig tarief bieden. Neem contact met ons op »

© 2023 Popcornmachinehuren.nl. Powered by Manieu.nl